Ce decizie a luat iubita lui Sergiu Curcă după moartea artistului! Gestul făcut de tânără la scurt timp după ce cântăreţul s-a sinucis

Sunt clipe dramatice pentru Alina Borchescu, iubita lui Sergiu Curcă. Tânăra plânge moartea iubitului său, după ce tânărul artist a decis să-şi ia viaţa în prima zi din an.

Sergiu Curcă şi-a pus capăt zilelor în prima zi din 2018, lăsându-şi în spate prietenii şi rudele care nu înteleg de ce s-a sinucis. Iubita lui este sfâşiată de durere. Tânăra a decis să-şi schimbe poza de profil de pe o reţea de socializare. Alina şi-a pus o fotografie neagră, care simbolizează doliul şi tristeţea din sufletul ei.

Sergiu Curcă şi-a pus capăt zilelor pe 1 ianuarie, spânzurându-se cu un cordon de la o haină. Artistul nu se afla la prima tentativă de sinucidere. El a lăsat un bilet de adio familiei şi prietenilor, în care le transmitea acestora să-l uite şi să îl conducă pe ultimul drum.

Cu numai câteva ore înainte să se sinucidă, Sergiu Curcă a cântat la o petrecere de Revelion. „După un gest necugetat, dupa ce aseară (duminică seară – n.r.) a cântat la o petrecere de Revelion, Sergiu a plecat la cele veşnice la numai 22 de ani”, a scris pe Facebook o persoană care l-a cunoscut pe solist.