Ce au făcut Cocuța și Bogdan cu premiul de 30.000 de euro de la Asia Express:

După ce s-au întors acasă cu premiul de 30.000 de euro, Cocuţa şi Bogdan Boantă au luat o decizie radicală. Cei doi și-au deschis școală de dans și așteaptă cu nerăbdare să înceapă înscrierile.

„Suntem bucuroşi că ne deschidem şcoală de dans la care vă aşteptăm să dansaţi alături de noi. Suntem tot la muncă pentru că deschidem luni şi avem o parte din trupa COBO care ne ajută cu curăţenia… şi părinţii mei. Avem foarte mulţi cursanţi aici care aşteaptă să se înscrie.

Cred că ne-a întărit mult Asia Express şi uite că nu ne mai oprim din muncă. Ne plictisim foarte tare dacă nu facem muncă fizică, dacă nu alergăm, dacă nu ne căţărăm. Avem tot felul de sporturi extreme pentru că noi facem aici toată munca”, au spus Cocuţa şi Bogdan Boantă, pentru „Acces Direct”.

A doua ediție a reality-show-ului „Asia Express” încă se difuzează la Antena 1. Conform unor surse apropiate echipelor de vedete care au participat la aventura din India și Sri Lanka, în marea finală au ajuns Ruby și iubitul ei, Adi, dar și coregrafii Bogdan Boantă și Cocuța. Iar premiul de 30.000 de euro ar fi fost adjudecat de coregrafi.

Planurile de acasă nu se potrivesc cu realitatea din Asia Express, cel mai dur reality show de aventură difuzat de Antena 1. Cocuța și Bogdan Boantă au plecat cu gândul de a se distra. Știau că nu va fi chiar ușor, dar ce au descoperit aici e mult peste ce se așteptau.

„Suntem triști tare, noi am crezut că o să ne distrăm, o să râdem, dar suntem epuizaț, fără haz, loviți. Cine crede că show-ul ăsta e făcut doar pentru a da bine la TV se înșală amarnic. E greu tare de tot!”, a povestit Cocuța.

„Tot e greu, dar să ne găsim cazare și mâncare e super dificil. Cum să te duci la om acasă și îi zici să te lase să dormi la el în casă?! Noaptea, cu o cameră de filmare după noi, începe și caută un pat și ceva de mâncare…Ne e dor de haine curate”, a mai adăugat Bogdan Boantă.