Ce a spus Stefan despre seara petrecuta cu Geanina, după ce a fost dat de gol? „Da, e adevarat…” Toti au crezut ca nu aud bine când a zis asta:

Seara de Paste a fost una plina de voie buna pentru Razboinici si Faimosi care au avut ocazia pentru prima oara sa petreaca impreuna si sa lase ranchiuna la o parte.

O apropiere neasteptata s-a petrecut in Stefan si Geanina. Noua concurenta de la Faimosi a stat nedezlipita de Stefan.

La intalnirea dintre echipe de a doua zi, colegii de echipa ai Geaninei au glumit pe seama acestei apropieri, iar la un moment dat au cantat chiar „Sa se pupe mirii”.

Stefan a zambit si a lasat ca oamenii sa inteleaga ce vor, iar in momentul in care a fost intrebat daca e ceva intre el si Geanina, usor pierdut, el a spus „Da, e adevarat. Aprob…”.

Ulterior, usor stanjenit, a marturisit ca raspunsese, de fapt, la alta intrebare, nu la cea care facea referire la Geanina.

Diana Belbita a pus ochii pe un Razboinic, la petrecerea de Paste! Ce i-a soptit la ureche

Editia Exatlon 8 aprilie a fost una speciala, concurentii Exatlon, Faimosi si Razboinici, au petrecut impreuna Pastele.
Concurentii au fost rasfatati intr-o casa de lux, au primit haine, fetele au fost machiate si coafate.

Dupa o masa copioasa si multa voie buna, concurentii au facut karaoke. Seara a fost inceputa cu un duet savuros intre Catalin Cazacu si Cosmin Cernat.

Asta nu a fost tot! Intre Faimosi si Razboinici s-au legat si cateva idile. Daca Gianina s-a pus din prima langa Stefan si a aratat ca il place mult, nici Diana Belbita nu a stat cu mainile in san.

Diana Belbita s-a asezat langa Alex si toata seara i-a aruncat priviri. Mai mult, a cantat toate melodiile cu el si i-a zambit incontinuu. Printesa Razboinica s-a aplecat spre el si a zis ceva la ureche in timp ce dansau.

Inainte de party fiecare spunea:

„As manca o salata de oua. O sa ies mai des la petreceri cand ma intorc in tara”, a spus Belbita.

„Simt ca se apropie Pastele, simt caldura sarbatorilor. Ii iert pe faimosi, am un suflet de mama”, a spus Alex.