Ce a făcut Gabriela Cristea după ce Bianca Drăguşanu a atacat-o și i-a râs în nas ieri: Bravo ei!

Tavi Clonda pare a fi cel mai răsfățat bărbat din lume! Soția sa, Gabriela Cristea, i-a făcut o surpriză minunată în această dimineață, livrându-i micul dejun la pat.

Cântărețul a împărtășit momentul pe Instagram, acolo unde a postat o imagine în care apare tava plină cu bunătățile pe care prezentatoarea le-a lăsat la ușa sa.

Aruncând un ochi asupra conținutului farfuriei, putem deduce că Gabriela Cristea i-a pregătit o omletă, alături de care se află niște pâine prăjită cu unt și niște fire de usturoi. Lângă, apare și un bol de cireșe și un pahar cu un suc misterios.

“Oooo, ce am găsit la ușă? Micul dejun în pat,” a scris Tavi Clonda, alături de poza unde apar bunătățile preparate de soție.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea sunt căsătoriți și au împreună o fetiță minunată, pe nume Victoria Bella Margot.

Ieri, Bianca Drăgușanu a avut o replică acidă la adresa Gabrielei Cristea? „Da, dragii mei, am o satisfacție enormă”

Invitată într-o emisiune, alături de Victor Slav și de fetița lor, Sofia, Bianca Drăgușanu a vorbit despre viața de mămică, despre ritualurile sale zilnice și despre scandalul în care este implicată, cu Gabriela Cristea.

Bianca Drăgușanu a declarat că a remarcat multe răutăți la adresa ei în această privință și a ținut morțiș să arunce o replică extrem de acidă la adresa Gabrielei și celor care au susținut-o.

„Au fost multe răutăți la adresa mea și am vrut să le lămuresc. Da, dragii mei, îmi place ce fac. În ultimele săptămâni am avut audiențe enorme, ceea ce îmi oferă o foarte mare satisfacție,” a explicat Bianca Drăgușanu, părând foarte deranjată de toate comentariile neplăcute pe care le-a primit.

Bianca Drăgușanu se „războiește” Gabriela Cristea, pe care a înlocuit-o

Bianca Drăgușanu și Gabriela Cristea sunt într-un conflict indirect, de când blonda i-a luat locul Gabrielei la frâiele emisiunii pe care aceasta o prezentase înainte de a intra în concediu de maternitate.

Bianca a înlocuit-o în luna septembrie a anului trecut, iar un adevărat scandal a izbucnit atunci când Gabriela a fost anunțată că a fost dată afară, în timpul concediului ei de maternitate.