Ce a făcut bărbatul din imagine după ce polițista Luciana i-a luat carnetul de șofer: „Mi-ai luat permisul de conducere, dar eu te-am…” A postat și poza „compromițătoare” pe Facebook:

Nu toți șoferii care rămân fără permis de conducere devin recalcitranți. A demonstrat-o, cu vârf și îndesat, un conducător auto străin aflat în vizită in țara noastră. Oprit în trafic de oamenii legii, bărbatul a coborât cu zâmbetul pe buze din mașină și a întrebat ce greșeli a făcut.

Polițiștii de la rutieră i-au explicat ce reguli de circulație a încălcat. Șoferul le-a explicat că a greșit și a promis că va fi mai atent pe viitor. Degeaba! Oamenii legii au decis să-l lase fără permis. Conducătorul auto a înțeles situația și a acceptat, fără să comenteze, sancțiunea.

Ba mai mult, s-a fotografiat alături de cei doi polițiști care l-au lăsat pieton, iar în dreptul imaginii a scris un mesaj fabulos. “Ei mi-au luat permisul de conducere… Dar acum am doi noi prieteni pe Facebook”, a scris șoferul în dreptul pozei, în care apare extrem de zâmbitor. La fel ca și cei doi polițiști.