Câte clase a făcut Ana Maria Mocanu! Secretul pe care mai nimeni nu îl știa despre fosta asistentă a lui Capatos: Cine s-ar fi așteptat:

Asistenta „păcătoasă“ Ana Maria Mocanu a păstrat secretă mult timp o informaţie despre trecutul său, însă până la urmă a dat cărţile pe faţă.

Ana Maria Mocanu a povestit cu ceva timp în urmă, în cadrul unei emisiuni TV, cum a arătat perioada în care se afla pe băncile şcolii, pe vremea când nici prin gând nu i-ar fi trecut că va ajunge să fie pe micul ecran, aproape în fiecare seară. Nu foarte multă lume ştie că asistenta TV şi-a petrecut o bună parte din copilărie în Africa, acolo unde părinţii săi lucrau de mai multă vreme. Totodată, nu mulţi au habar că Ana Maria Mocanu a avut ceva probleme atunci când s-a întors în România şi s-a înscris la şcoală, şi, respectiv, când a trebuit să îşi echivaleze clasele.

Aşadar, vedeta a răspuns la o întrebare care stătea de mai multă vreme pe buzele tuturor: câte clase a făcut?

„În România nu sunt recunoscute decât studiile din Europa sau America. Cum eu am învăţat în Africa, nu mi s-au recunoscut, aşa că am fost dată cu 2 ani în urmă şi am făcut din nou clasa a 4-a şi a 5-a. Câţi ani de şcoală am eu, nu mai are nimeni. M-am înscris şi la facultate, la Relaţii Internaţionale şi Studii Europene. M-am pierdut pe parcurs şi am ajuns asistentă! Normal, am vreo 3 sau 4 ani în plus“, a povestit asistenta într-o emisiune TV.