Cât plăteşte Andreea Marin pentru studiile fiicei sale! Fanii i-au sărit în cap: „Eu muncesc pentru copilul meu!” Alții nu au într-o viață banii ăștia:

Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr. nu se uită la bani atunci când vine vorba de fiica lor, Violeta. Fetiţa merge la o şcoală privată din Capitală.

La începutul anului şcolar, fanii Andreei Marin i-au sărit în cap, după ce şi-au dat seama că fetiţa ei merge la o şcoală privată, pe care nu mulţi şi-o permit. „Zâna” n-a stat deoparte şi le-a răspuns răutăcioşilor.

„Fata Andreei Marin merge la o şcoală particulară, dacă îşi permite doamna. Particularii vă jumulesc de bani, crezi că va fi mai inteligentă?”, i-a scris o admiratoare Andreei Marin.

„Nu, nu este o şcoală de lux, ci doar una civilizată. Este o şcoală privată cu un buget moderat în comparaţie cu celelalte, dar care oferă foarte mult în privinţa educaţiei şi sunt foarte mulţumită ca părinte. Şi da, muncesc în primul rând pentru copilul meu. În rest, răutăţile gratuite nu îşi au locul aici”, a răspuns Andreea Marin.

Violeta merge la o şcoală privată cu predare în limba engleză. La înscriere, Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr. au scos din buzunar 1.000 de euro, iar în primii cinci ani au plătit 11.125 de euro.

Aceste date sunt oficiale şi pot fi găsite pe site-ul şcolii respective. La aceşti bani se adaugă 800 de euro pentru masă, anual, deci suma pentru anii primari ajunge la aproximativ 61.000 de euro. Pentru anii de gimnaziu, Andreea Marin a plătit cca. 91.000 euro, deci până acum suma totală ajunge la 152.000 de euro până acum.