Carmen Şerban la un pas de tragedie! Artista a adormit la volan: „Am alunecat de pe şosea, m-am întors cu mașina, am început să mă rog…” Ce a urmat:

Carmen Șerban a scăpat ca prin minune, după ce a adormit preț de câteva secunde la volanul mașinii pe care o conducea. Artista e convinsă că a avut un înger păzitor și, spune ea, ceva rău s-a întâmplat cu ea în acele momente. Vedeta a povestit în cadrul unui interviu ce s-a întâmplat după ce a ațipit la volan.

Momentele de coșmar s-au petrecut weekendul trecut. Vedeta a spus că tânărul cu care era în mașină a dat cu capul de geam. După acest incident, cântăreața a început să se roage și a făcut asta până a ajuns acasă, în București. Ea a mai spus că de luni, când a revenit acasă a ieșit la 24 de ore din locuință, pentru că s-a odihnit în tot acest timp.

„Da, eh… am adormit puţin la volan. Nu, nu, duminica trecută am venit de la un eveniment la Hunedoara, apoi am fost la Iaşi. Iar la un moment dat, pe drum, când am venit, l-am lăsat pe el să doarmă. (…). M-a luat un somn de moarte, nu mai puteam să țin ochii deschiși. (…). Deodată eram pe mijlocul drumului, eram pe la Horezu, mi s-au închis ochii, pac! Am alunecat de pe şosea şi am simţit bang, am tras brusc de volan, m-am întors cu maşina pe drum. Da, da, m-am întors cu mașina(…). Da, da, cred că a fost ceva în noaptea aia, pentru că mi-a mai fost somn. (…). Băiatul cu care eram a dat cu capul de geam. (…). Am început să mă rog, să mă rog. (…).”, a spus artista în cadrul emisiunii „Agenţia VIP” de la Antena Stars.

„Îți dai seama că dacă venea mașină din partea cealaltă, erați praf!?!”, a spus Cristian Brancu.

Carmen Șerban este o cântăreață de manele și muzică etno. Ea a avut colaborări cu artiști precum Adrian Minune (8 albume) și Nicolae Guță. Alte colaborări includ două albume alături de Irina Loghin și două albume împreună cu Romică Țociu și Cornel Palade. Cel mai mare succes solista l-a înregistrat cântând solo, albumele sale având vânzări impresionante de fiecare dată.