Bomba momentului în televiziune! Mircea Radu se întoarce la Antena 1! Ce va prezenta realizatorul

Mutarea anului în televiziune! Mircea Radu se întoarce la Antena 1!

Realizatorul Mircea Radu se întoarce la Antena 1, potrivit paginademedia.ro. Mircea Radu și-a prezentat demisia de la postul public de televiziune, acolo unde realiza emisiunea „Femei de 10, Bărbaţi de 10” la TVR 2, împreună cu Marina Almăşan.

„Momentan, suntem în discuţii cu Mircea Radu, legate de format şi de conţinut. Vom reveni în momentul în care le vom definitiva”, au declarat oficialii Antena Group pentru paginademedia.ro.

„Nu vă pot răspunde la întrebarea dumneavoastră, darămite să intru în detalii. Sunt sigur că veţi înţelege situaţia”, a declarat Mircea Radu. Plecarea lui Mircea Radu de la postul public a fost confirmată de Marina Almăşan. „Am aflat, cu surprindere (şi din păcate nu de la el, ci de la alţii), de plecarea lui Mircea. Eu am deja cateva variante pentru un nou partener de prezentare, trebuie doar să iau o decizie până când emisiunea va reveni pe post, după vacanţă, undeva în februarie-martie 2018”, a declarat aceasta pentru Click.

Mircea Radu se întoarce la Antena 1 după opt ani, după ce, în mai 2010 emisiunea „Din Dragoste” a fost scoasă din grila de programe. În toamna lui 2010, Mircea Radu s-a angajat la TVR.

Sursa: cancan.ro 

 

CITEȘTE ȘI:

Simona Gherghe renunță la televiziune? Partenerul ei de viață câștiga bani frumoși, iar acum poate să o întrețină! Iată cu ce se ocupă bărbatul și cât de mult câștigă:

Simona Gherghe si Razvan Sandulescu au devenit parinti in luna mai.

Simona Gherghe a nascut o fetita in luna mai si a anuntat ca va lua o pauza in cariera de televiziune, ea fiind inlocuita de Mirela Boureanu Vaida. In schimb, sotul Simonei, Razvan Sandulescu, activeaza de ani buni in domeniul consultantei politice, acesta fiind actionar al unei companii importante.

In 2004, Sandulescu a participat si la campania prezidentiala, castigata de Traian Basescu. „Presedintele a lasat permanent impresia ca nu se teme de nimeni si ca nimic nu-l poate opri sa spuna adevarul. Iar cand n-a spus adevarul, a recunoscut. Basescu este un animal politic, simte exact cum sa atace si cum sa se apere”, marturisea Sandulescu, specialist in marketing politic.

Compania lui Sandulescu, infiintata in 2011, a avut rezultate dezamagitoare la inceput. Trei ani la rand, 2012, 2013 si 2014, au adus doar pierderi, deficitul total fiind de aproximativ 545.000 de lei, adica 120.000 de euro. De-abia in 2015 s-a consemnat profit, insa acesta a fost modest, de doar 12.190 de lei.

In schimb, ultimele rezultate de la Registrul Comertului, valabile pentru 2016, arata ca afacerea a evoluat spectaculos, inregistrand un profit net de 187.123 de lei, adica aproximativ 40.000 de euro.

Sursa: wowbiz.ro