Bianca Dragusanu are o „fabrica de bani”! Cat a castigat din rochii in ultimul an:

Bianca Dragusanu este, pe langa o indragita vedeta TV, si o iscusita creatoare de moda. Afacerea Biancai cu rochii merge brici, dupa cum arata datele contabile.

Afacerea cu rochii a Biancai Dragusanu a incheiat anul 2017 cu circa 100.000 de euro profit.

Bianca Dragusanu trece printr-o perioada foarte fericita a vietii ei. S-a despartit de tatal copilului ei, Victor Slav, fara scandal si niciunul dintre ei nu l-a vorbit de rau pe celalalt. Imediat ce s-a aflat despre separare, Bianca s-a afisat cu Tristan Tate, un englez stabilit in Romania de 3 ani.

Frumoasa prezentatoare TV si-a asumat noua relatie si nu se mai sfieste sa se afiseze cu milionarul. Cei doi au plecat la mare, insotiti de fratele lui Tristan si mai multi prieteni ai Biancai. Frumoasa blondina s-a distrat pe cinste si a postat pe contul personal de Instagram mai multe filmulete in care danseaza pe o terasa.

Bianca Dragusanu a recunoscut in direct! „Este vara marilor schimbari! Implinim o saptamana…” Ce urmeaza sa se intample

Bianca Dragusanu, cea mai vanata vedeta a momentului, a transmis un mesaj cu subinteles in emisiunea ‘Te vreau langa mine’, pe care o prezinta la Kanal D.

Vedeta a vorbit despre schimbarile care urmeza sa aiba loc in noul format al emisiunii, insa unele aspecte par sa i se potriveasca si ei, mai ales cand vine vorba de filosofii de dragoste.

„Este vara marilor schimbari iar astazi se implineste deja o spatamana d ecand Naba si Doru isi cauta sufletele pereche la noi in emisiune. O multime de pretendenti incearca sa le castige inimile. Fete dargi, as vrea sa stiu ce ati visat voi de Sanziene sau pe cine. Mai exact, cine l-a visat pe Doru? Toate?

Eu cred ca ele de fapt nu imi spun pentru ca daca spui ce visezi, se indeplineste.

Si daca tot vorbim despre vise, trebuie sa spun ca visul unei persoane de a-si gasi sufletul pereche se poate spulbera chiar azi. O veste importanta pentru voi am.

In dragoste si in razboi orice arma este permisa, iar cine nu a facut niciun pas catre inima persoanei pe care o doreste este posibil sa fie eliminat oricand.

Daca Naba si Doru isi doresc sa cunoasca o persoana noua este obligatoriu ca cineva din gradena sa plece acasa.

Va spun ca oricine poate fi eliminat, oricand, dintr-un motiv foarte simplu. Suna telefoanele intr-una, primim tone de mesaje pe Facebook-ul nostru ‘Te vreau langa mine’, de la oameni care vor sa ii cunoasca.

Casa iubirii isi redeschide portile! Dar, detalii despre conditiile in care puteti sa ajungeti in casa iubirii va voi spune pe parcursul emisiei. „, a anuntat Bianca.

Sunt foarte fericita ca este luni, ca incepem saptaman intr-un mod optimist si cu multa iubire.