Bătăi şi nervi la ei în casă?! Ioniţă şi Viorica de la Clejani s-au cunoscut când ea avea 13 ani. Atunci, el se iubea cu mătuşa Vioricăi… S-au văzut, s-au plăcut, au făcut doi copii… Acum, insă ies la iveală detalii neaşteptate. Ce păţeşte cântăreaţa de fiecare dată când soţul ei se enervează:

De ziua sa de naştere, Viorica de la Clejani a vorbit pentru emisiunea „Xtra Night Show” despre minunata sa familie, dar şi despre relaţia cu soţul său.

Ioniţă de la Clejani a spus că mai obişnuia să-i aplice Vioricăi anumite corecţii, însă, cu toate acestea, îşi face soţia fericită, iar aceasta din urmă nu are motive să se simtă nefericită.

Cu zâmbetul pe buze, într-o stare de euforie şi fericire, Viorica de la Clejani a susţinut că soţul său nu este tocmai persoana care recită poezii în semn de dragoste.

„E o vorbă pe care o spunea tata mare, e bine să te iei de muiere, dar cu ciomagul. Oricum, tot eu o fac fericită. Exact aşa cum pot. Nici nu se poate fără o corecţie fizică”, a spus Ioniţă de la Clejani.

„Când e nervos, soţul meu nu recită poezii”, a afirmat Viorica de la Clejani.

CITEȘTE ȘI: Declarații bombă! Tatăl Denisei Răducu face acuzații grave, la nouă luni de la moartea artistei: Cine a vrut să îi facă rău Denisei?

Tatăl Denisei Răducu vorbeşte într-un interviu sincer, acordat în exclusivitate pentru Antena Stars, despre cei care i-au făcut rău fetei lui.

Este un strigăt al unui tată disperat, un tată care înceracă să găsească răspunsuri. Era tânără, nu a avut o boală care să o macine ani la rând.

Pentru el şi pentru sute de fani, a fost primul Paşte fără Denisa Răducu! A trecut aproape un an de când Denisa nu mai este, însă tatăl artistei încă nu-şi poate reveni din şoc. Distrus de durere şi cu un gol imens în suflet, bărbatul a vorbit ,cu greu, despre ce trăieşte acum de când nu o mai are pe fiica sa lângă el.