Asta da surpriza! Dupa ce s-a spus ca e bolnava: Anca Serea, din nou mama pentru a șasea oară! "Nu-mi vine sa cred" băiețel sau fetiță:

Anca Serea este mămica eroină din showbiz, după ce a născut cinci copii. Vedeta nu vrea să se oprească aici, Anca Serea este pregătită pentru al șaselea copil, după ce i s-a spus că suferă de o boală și nu mai poate rămâne însărcinată.

Anca Serea era suspectă de endometrioză, boală cronică care afecteaza femeile, mai ales în perioada fertilă (25-40 de ani) şi le face probleme în a rămâne însărcinată. Vedeta era îngrijorată, pentru că anterior i se spusese despre acest diagnostic, şi-a luat inima în dinţi şi s-a dus la doctor ca să verifice acest lucru. După ce a ieșit din cabinet, avea zâmbetul până la urechi, deoarece primise o veste bună.

„Nu-mi vine să cred…pentru că ştiam că am endometrioză, primisem acest diagnostic, şi se pare că nu am chiar endometrioză. Sunt super fericită. Ecografie mi-a ieşit foarte bine. Nu pot să spun momentan dacă sunt însăcinată”, i-a mărturisit Anca Serea soţului ei la scurt timp după ce au părăsit clinica privată la care prezentatoarea a fost consultată.

CUM FACE AMOR CU ADI SÎNĂ, ÎNTR-O CASĂ CU CINCI COPII

Anca Serea a vorbit despre secretul relaţiei cu Adi Sînă, subliniind faptul că relaţia sexuală are un impact foarte puternic. Vedeta TV a mărturisit că-i place să-şi iubească soţul mai mult seara, însă nu ezită să se abată de la ”regulă” şi să o facă ori de câte ori are ocazia.