Apariție neașteptată la căpătâiul Nicoletei Botan, femeia ucisă de soțul ei în grădiniță! Toată lumea a început să plângă: Nimeni nu se aștepta să vadă asta:

Nicoleta Botan, tanara directoare de gradinita, ucisa la finalul saptamanii trecute, de sot, chiar in biroul ei, depusa la o capela din Vaslui.

Sicriul cu trupul Nicoletei Botan a ajuns ieri dupa-amiaza la Vaslui, orasul sau natal. A fost depus deja la capela Bisericii „Adormirea Maicii Domnului”, din centrul orasului, iar prietenii si apropiatii isi iau ramas bun de la Nicoleta. Inmormantarea va avea loc joi.

Conform presei vasluiene, parintii si socrii tinerei sunt in stare de soc. Ei spun ca nu-si pot imagina cum s-a putut petrece o asemenea tragedie.

Intre timp, sotul ucigas se afla in arest. Judecatorii au decis arestarea sa preventiva pentru 30 de zile, el este acuzat de omor.

Nicoleta Botan avea din toamna anului trecut un ordin de restrictie in ceea ce-l priveste pe Marius Botan, barbatul care a ucis-o si cu care avea doi copii: o fetita de 5 ani si un baietel de un an.