Andreea si Cabral Ibacka se pregatesc de cel mai important pas din viata lor! Blondina a dat vestea: „am… „:

Andreea si Cabral Ibacka incearca de cativa ani sa-si gaseasca o casa intr-o zona mai centrala a Capitale. Cei doi au gasit, se pare, o locuinta si urmeaza sa se mute.

Andreea si Cabral au vizionat case cateva luni ca sa gaseasca ceea ce-si doresc. Ori erau prea scumpe, ori nu indeplineau cerintele lor.

“Parter si etaj ar fi ideal. Patru camere, adica trei dormitoare si un living, sunt de ajuns. O suprafata de 100-120 de metri patrati ar fi perfecta – poate fi si putin mai mare, dar sa nu depaseasca 150 de metri patrati. Garajul poate fi, si el, un avantaj, insa nu este obligatoriu – masinile pot fi parcate foarte bine si in aer liber”, scria Cabral pe site-ul lui, in urma cu cativa ani.

Cei doi soti au luat in calcul si varianta sa-si construiasca propria vila, insa nu pot face asta din lipsa de timp, dupa cum ne-a povestit Andreea. Dupa cautari indelungate, Cabral si sotia lui au gasit o casa in care intentioneaza sa se mute, chiar daca nu este exact ceea ce-si doreau ei.

“Nu ne-am mutat, deocamdata, dar intentionam sa o facem in cel mai scurt timp. Am accelerat un pic demersurile. Am gasit ceva… nu chiar ce cautam, dar este o varianta buna. Ne-am gandit sa o construim, dar e mult prea complicat. Ceea ce ne-am dorit noi a fost cam imposibil pentru ca avem si doua agende super incarcate si ne ocupam printre picaturi. Dar cred ca o sa apara si casa visurilor la un moment dat. E bine oricum ca avem un camin primitor in care ne simtim bine si noi, si prietenii nostri, au loc si cateii, deci e in regula. Cateii sunt rasfatatii familiei, intra si-n casa, dorm cu noi in camera”, a declarat Andreea Ibacka pentru WOWbiz.ro.