Anda Adam si Victor Slav pentru prima data fata in fata intr-un platou de televiziune la cinci ani de la despartire! Nici nu s-au privit în ochi! Ce i-a spus in direct iubitului Biancai Dragusanu:

A fost o întâlnire oarecum tensionată între Anda Adam şi Victor Slav. Blondina a fost invitată în emisiunea fostului ei iubit, pentru a vorbi despre experienţa pe care a trăit-o la Exatlon. Vedeta a fost eliminată zilele trecute, după ce s-a accidentat grav la genunchiul la care fusese operată cu ani în urmă.

Anda Adam şi Victor Slav au fost împreună timp de 7 ani. Cei doi s-au cunoscut la o emisiune de dans şi păreau un cupli bine sudat. În 2012, despărţirea lor şoca showbiz-ul românesc. Motivele separării nu au fost făcute niciodată oficiale, dar existau zvonuri la acea vreme conform cărora Victor Slav îşi dorea căsătorie şi copii, pe când Anda Adam avea alte planuri, cele mai multe legate de cariera sa.

Iată că acum, la 6 ani după despărţire, s-au revăzut la acelaşi post la care lucrează acum amândoi. Ambii sunt căsătoriţi şi au copii, dar nu par să fi rămas prieteni în viaţa de zi cu zi. Cu toate acestea, întâlnira lor la emisiunea „Wowbiz” a fost una cât se poate de formală, poate chiar prea „profesională”.

În platoul emisiunii a fost un „aer greu”, luni seară, atunci când Anda Adam s-a aşezat pe canapeaua show-ului pe care îl prezintă Victor Slav şi Andreea Mantea. Alături de Anda Adam a fost invitată şi mama Dianei Belbiţă. După introducerea propriu-zisă a emisiunii, cel care a prezentat-o a fost chiar Victor Slav.

„Ce-ar mai fi de spus Victor?”, a întrebat jucăuş Andreea Mantea.

„Păi ce să fie de spus? A decolat din…Exatlon şi a ajuns la Wowbiz! Anda Adam!”, a prezentat-o Victor Slav pe fosta lui iubită.

„Bună seara, bine v-am găsit”, a răspuns formal Anda Adam.

Pe tot parcursul emisiunii, Anda Adam a vorbit mai mult cu Andreea Mantea şi cu mama Dianei Belbiţa, evitând să se uite la Victor Slav. De asemenea, prezentatorul a adresat mereu întrebări care să le vizeze pe ambele invitate, fără să o întrebe ceva direct pe Anda. De asemenea, mama Dianei Belbiţa a fost cea care a stat în dreptul scaunului lui Victor Slav, iar Anda Adam a stat lângă Andreea Mantea.

Anda Adam, dezvăluiri despre ce se întâmplă, de fapt, în spatele camerelor de filmat

„Această competiţie este extrem de dură şi grea, nu este cum se vede la televizor. Fiecare detaliu contează extrem de tare în competiţia asta. De când m-am întors am auzit foarte multe variante. Este mult mai rău decât se vede la televizor. Noi avem o zonă limitată în care stăm, înconjuraţi de ung ard uriaş şi eram păziţi de oameni cu puşti. Acolo este un platou imens. Mâncam exact ce z-a auzit. La 8 mâncam un orez gol…Erau zile în care nu primeam fructe la prânz, primeam abia după 12 ore masa de seară. Seara aveam orez fiert cu linte sau năut. De dormit chiar acolo am dormit. Ion nu putea să doarmă noaptea, dar nu ne privea. Totul este extrem de strict acolo. Nu avem voie să şti nici măcar cât este ora. Nu aveau voie să n e spună cât este ceasul. Învăţam să citim ceasul după soare!”, a povestit Anda Adam.

sursa: cancan.ro