Anamaria Prodan, supărată. Ce s-a întâmplat şi cum a reacţionat cunoscuta impresară

La scurt timp după ce s-a descoperit faptul că există o pagină pe o reţea de socializare a lui Lucian Sânmărtean, unde cineva ar încerca să îi spargă căsnicia, Anamaria Prodan, managerul fotbalistului, sare în ajutorul său.

Anamaria Prodan este supărată că există oameni care vor să facă rău într-un asemenea mod. Special, în apărarea lui Lucian Sânmărtean, Anamaria Prodan a reacţionat şi susţine că niciun om normal la cap nu ar face astfel de lucruri.

Sunt nişte prostii. Niciun om normal pe pământ, oricât de golan ar fi, nu face pe pagini oficiale aşa ceva„, a spus Anamaria Prodan pentru spynews.ro.

„Nu sunt conturile mele cele de care discutaţi. M-am săturat de acest subiect şi nu vreau să am de-a face cu aşa ceva”, a spus Lucian Sânmărtean.

Lucian Sânmărtean a mers chiar şi la poliţie. Acesta susţine că cineva vrea să îi facă rău.

Incredibil, dar adevărat! Lucian Sânmărtean a devenit, fără să vrea, protagonistul unui „relaţii” pe internet. O femeie a făcut o adevărată obsesie pentru celebrul fotbalist, deşi acesta are acasă o soţie, Maria, şi o fiică minunată, Natalia.

Lucian Sânmărtean nu a fost niciodată un băiat cuminte. De exemplu, în 2012, presa de scandal a scris că acesta a fost la un pas să îşi părăsească nevasta pentru o tânără cu care a avut o relaţie de doi ani. În cele din urmă, „Magicianul” şi-a băgat minţile-n cap şi a rămas lângă soţie.

Acum, la şase ani de la acel eveniment, fotbalistul de la FC Voluntari este protagonistul unui nou episod halucinant. O femeie încearcă să-i spargă căsnicia lui Lucian Sânmărtean, prin intermediul unui site.

Deşi prietenii jucătorului ştiu că acesta are un singur cont pe Instagram, pe celebra reţea de socializare mai există o pagină care poartă numele fostului star al echipei naţionale. Aceasta este apreciată, printre alţii, şi de cunoscuţii fotbalişti Gabi Tamaş şi Adi Popa.

Ei bine, pe acest cont sunt publicate poze în care apare o anume domnişoară, pe numele ei Andra. Fotografiile respective sunt însoţite de declaraţii amoroase venite din partea lui „Lucian Sânmărtean”.

„La Mulţi Ani, iubirea mea! Îi mulţumesc lui Dumnezeu că mi te-a dat. Te iubesc”, stă scris în dreptul unei poze, în timp ce lângă alta a fost scris mesajul „Universul”.

Astfel, fără nicio problemă, oricine poate să spună că Lucian Sânmărtean a revenit la vechile obiceiuri. Dar care este adevărul? Are celebrul fotbalist o amantă?

Apropiaţii „Magicianului” susţin că acesta îi este fidel Mariei şi că acel cont care îi poartă numele este fals! Ba mai mult, după ce a aflat că o persoană i-a furat identitatea pe Instagram, Lucian Sânmărtean a depus mai multe reclamaţii, însă contul a fost închis şi apoi redeschis în repetate rânduri.

Spun adevărul amicii fotbalistului sau doar încearcă să-i găsească un alibi acestuia? Din câte se pare, prietenii lui Lucian Sânmărtean nu ascund nimic!

Andra, tânăra despre care aceştia susţin că a făcut o obsesie pentru fotbalist şi că ei îi aparţine pagina falsă „Lucian Sânmărtean”, pe care chiar postează comentarii, lăsând impresia că are o relaţie cu jucătorul, are şi ea propriul cont de Instagram. Bombă abia acum explodează!

„Andra Sânmărtean Fan Page” se numeşte pagina care îi aparţinei celei care a ajuns să fie orbită de dragostea pentru Lucian. Nu vă închipuiţi că femeia s-a căsătorit cu fotbalistul! „Magicianul” nu a divorţat de Maria, deci nu se pune problema ca acesta să aibă o altă soţie. Impostoarea „joacă” fals, de la un capăt la altul.

 

sursa: spynews.ro