Alerta in Capitala! Politia roaga distribuirea masiva! Femeia asta ameninta ca arunca oamenii in fata metroului: „Nu scapi de mine”:

Vineri dimineata, in jurul orei 10:00, o femeie sustine ca a fost amenintata cu moartea de o alta femeie.

UPDATE: Femeia i-ar fi spus victimei: „Nu scapi de mine”

„Poliţia Capitalei intervine în toate staţiile de metrou pentru protejarea persoanelor aflate în aceste locaţii şi pentru identificarea unei femei bănuite de comiterea infracţiunii de ameninţare.
Rugăm cetăţenii să respecte indicaţiile colegilor noştri aflaţi în staţiile de metrou şi să manifeste prudenţă.

În această dimineaţă, în jurul orei 10.00, la Poliţia Metrou s-a prezentat o femeie, de 42 ani, care a sesizat faptul că a fost ameninţată de către o necunoscută, care prezenta următoarele semnalmente: vârsta de 60-65 ani, aproximativ 1,60m, constituţie robustă, îmbrăcată cu mai multe haine, peste care avea o fustă dreaptă, de culoare neagră, pulover negru, lung, căciulă neagră, geantă bej şi cizme negre. Pe braţ purta o haină de culoare neagră.

Solicităm sprijin din partea tuturor persoanelor care pot oferi informaţii despre persoana din imaginea alaturată. Cei care o recunosc sunt rugaţi să apeleze de urgenţă prin 112 sau să se adreseze celui mai apropiat poliţist”, este comunicatul oficial al politiei.

Politia a luat masuri pentru protejarea calatorilor, in statii patruleaza politia.