Adriana Iliescu, DIN NOU MAMA! Chiar EA a facut ANUNTUL

In 2005 Adriana Iliescu a socat intreaga lume, cand a devenit cea mai batrana mama de pe tot mapamondul. Presa internationala s-a inghesuit sa ii ia interviuri, iar intr-unul acordat dailymail.co.uk, ea a spus ca este posibil sa fie din nou mama.

Adriana Iliescu, in varsta de 77 de ani, a reusit sa socheze toata lumea in urma cu zece ani, cand a nascut la 67 de ani o fetita.

Presa din intreaga lumea si-a indreptat atentia catre ea, iar intr-un interviu acordat britanicilor de la dailymail.co.uk, fosta profesoara a spus ca exista posibilitatea sa mai faca un copil.

La acel moment jurnalistii din Anglia au intrebat-o pe cea mai batrana mama daca mai vrea sa faca un copil, iar femeia a reusit sa ii socheze cu raspunsul ei.

„Am inteles ca o femeie de 70 de ani, din Marea Britanie, incearca sa devina mama. Asa ca este posibil. Sunt sanatoasa tun si cred ca este posibil ca in viitor sa mai am un copil. Dar, momentan, nu ma grabesc”, a spus Adriana Iliescu intr-un interviu acordat in 2010, scrie bzc.ro

Adriana Iliescu s-a gandit deja la o cariera pentru fica ei, pe care vrea sa o vada profesoara, asa cum a fost si ea, dar si familia ei. Adriana Iliescu ar vrea ca Eliza sa predea limba romana.

„I-am explicat eu cum este, mai intai iti faci vechime, cu carte de munca, cu salariu, va veni si momentul sa calculezi o pensie, nu trebuie sa neglijezi. O sa vedem acuma. Ea are cap de matematician, cum am avut si eu, totusi vreau pe linie de filologie. Are posibilitate sa invete, are o casa plina de carti si merge foarte frumos cu gramatica”, a spus intr-un interviu Adriana Iliescu.