Aceasta este singura imagine cu prima soție a lui Silviu Prigoană! Viorica a murit la 30 de ani!

Puține persoane știu că înainte de a avea o căsnicie cu Adriana Bahmuțeanu, Silviu Prigoană a mai fost însurat.

Prima soție a lui Silviu Prigoană se numea Viorica și s-a stins din viață la vârsta de 30 de ani, din cauza unei boli teribile. Când s-au cunoscut, afaceristul lucra la o fabrică la care Viorica era subinginer. Ea este mama celor doi fii, Honoriu și Silvius Prigoană.

„Prima mea soţie a murit în 1994, când Honorius şi Silvius erau mici. A avut o boală cumplită şi în doar şase luni a plecat dintre noi. Am luptat mult atunci, dar n-am avut ce să fac. Partea de transplantologie atunci era în pionierat – nu se făcea aşa ceva pe scară largă. Astăzi am fi reuşit să o salvăm. Atunci nu am reuşit să facem nimic”, spunea Prigoană într-un interviu acordat revistei Tango.

 

Sursa: cancan.ro

CITEȘTE ȘI: Soția lui Tavi murise foarte tânără și a lăsat în urmă doi copii. Bărbatul a întâlnit o altă femeie, pe Liliana. Înfiorător ce s-a întâmplat când s-au împlinit 5 ani de la moartea nevestei

Dragă Adela,
Mă numesc Liliana, am 33 de ani. De circa 3 ani am o relație cu un bărbat, Tavi, în vârstă de 35 de ani. Este văduv, soția lui a murit acum 5 ani, foarte tânără, răpusă de o boală incurabilă. De când a murit, el a rămas să aibă grijă de cei doi copii, de 8 și 10 ani, ajutat de părinții lui și socri. Familia lui încă suferă după pierderea lui Cati și în continuare nu mă acceptă în viața lui.

Copiii sunt foarte reci cu mine, părinții lui nu mă înghit, mă compară mereu cu fosta lui soție. Iar de socrii lui, nici nu mai zic. Mi-au spus că niciodată nu voi putea lua locul fiicei lor în viața lui Tavi și a celor doi copii. Simt că nu mai merită să rămân în relația asta… Ce mă sfătuiești?
Adela răspunde:

Dragă Liliana,
Ar merita să-i dai o pauză lui Tavi, măcar pentru o vreme – să-și dea seama ce pierde. Nimeni nu spune că ai vrea s-o înlocuiești pe Cati în viața tuturor, nu cred că ai visa vreodată la asta. Dar orice om sănătos la minte ar fi de acord că acest bărbat merită o a doua șansă, cât despre copii, o a doua mamă față de nicio mamă este un câștig nesperat. Dacă ei nu realizează ce șansă au cu tine, e problema lor. Nu are rost să mai stai printre ei, doar ca să te simți în plus. Îți distrugi stima de sine și nu faci decât să te anihilezi ca persoană – și pentru ce? Din teama de a nu rămâne singură? Păi decât într-o asemenea combinație, mai bine singură! Gândește-te cât timp consumi pentru a le face lor pe plac, și ei te resping.

În loc de asta, ai putea să ai grijă de tine, să te ocupi de lucrurile care te interesează, să mergi în locuri în care ți-ai dorit întotdeauna să ajungi, să le acorzi timp și atenție unor oameni la care ții și care te apreciază cu adevărat. Dacă ai puterea de a ieși din această situație, ar fi foarte bine să o faci, pentru că este clar că nu este pentru tine. De unde știi că, în tot acest timp în care tu rămâi în această combinație dureroasă, nu pierzi cumva oportunitatea de a întâlni acea persoană care te completează așa cum îți dorești și care ți-ar aduce mult mai multă împlinire decât poți să-ți imaginezi acum? Eliberează-te și lasă-i pe acești oameni să o plângă pe a lor Cati, tu ai altceva mai bun de făcut.