A uitat-o deja și pe Cream? Diana Belbiţă şi Cătălin Cazacu, surprinşi în ipostaze tandre! Dovada că cei doi s-au apropiat mult: Uite cum au fost prinși:

Nu este niciun secret că între membrii echipei Faimoşi s-a format o relaţie frumoasă de prietenie, însă surpriza vine din partea lui Cătălin Cazacu şi a Dianei Belbiţă.

Conform unor imagini difuzate în emisiunea de astăzi, cei doi concurenţi de la Faimoşi s-au apropiat foarte mult. Mai exact, Diana Belbiţă i-a făcut masaj pe cap lui Cazacu, în timp ce discutau despre evoluţia lui Oltin în cadrul competiţiei Exatlon.

”A câştigat primul punct de când a venit.”, a spus Cazacu, în timp ce Diana îl asculta şi îl masa pe cap.

Fanilor emisiuni li se pare puțin suspectă această apropiere, mai ales ținând cont de relația dintre Cazacu și Claudia Pavel.

CITEȘTE ȘI: Razboinica Anca a schimbat tabara! „Acum tin cu Faimosii, tin cu Giani fara sa vreau”- Pe cine vede marele castigator de la Exatlon! Wow, ce surpriza!

Anca a venit astazi la Teo si a vorbit despre ce s-a intamplat in Dominicana la Exatlon.

„Pentru mine a insemnat mare lucru sa fac fata unor oameni care au facut sport. Incepuse sa imi placa, as fi vrut sa stau mai mult acolo. Am lucrat in cazino, am fost crupier, dealer. Nu am facut sport in viata mea. Am vazut promo-ul si am pus mana pe telefon ca niciodata. Am aplicat online, am simtit ca ma reprezinta. Eu sunt mai baietoasa”, a spus Anca la Teo Show.

Ce a spus Anca despre ce s-a intamplat la Exatlon? „Eu consider ca am avut dreptate de fiecare data cand m-am certat cu cineva. M-am uitat de mai multe ori la jocul de fotbal, inclusiv ieri dimineata. M-am enervat si acum cand am vazut. Am fost acuzata pe nedrept. Claudia m-a provocat, toate fetele m-au injurat. Am raspuns si eu, cedasem, imi venea sa plang. Aveam entorsa si ele ma injurau.

Am un mare regret: ca nu am mers mai departe. Consider ca e nedrept ca nu mai sunt acolo. Cred ca gura mea m-a dat afara din concurs”, a declarat Razboinica Anca.

„Imi place Silvia de la Bravo, ai stil! Am spus ca imi place si am votat-o. Iar Radu a inteles ca eu de-aia m-am dus la Exatlon, ca sa ma cert, asa cum face Silvia la Bravo, ai stil!”.

Anca a aruncat bomba. Nu ii mai are la inima pe fostii ei colegi de echipa, acum tine cu Faimosii. „Eu tin cu Faimosii, imi pare rau pentru Razboinici dar cu mine au incheiat-o. Nu simt sa tin cu ei, mor cand il vad pe Alex. Tin cu Giani, de exemplu, fara sa vreau. Tin cu cativa de la Razboinici, dar mai mult tin cu Faimosii”.