A jignit-o seară de seară și a spus cele mai intime detalii despre ea. Maria Constantin a tăcut, dar acum îi dă lovitura de grație. Fostul soț al artistei nu va ieși bine din asta:

Maria Constantin, proces pentru calomnie și defăimare împotriva fostului soț. Din cauza acuzațiilor aduse de Marcel Toader în ultima perioadă, mama artistei a avut grave probleme de sănătate, motiv pentru care, vedeta nu are de gând să stea cu mâinile în sân.

Cântăreața de muzică populară cheama în instanta pe Marcel Toader si postul de televiziune unde fostul ei soț a aparut si unde a jignit-o aproape seară de seară.

„Timp de patru luni Maria a fost bombardată la un post tv cu injurii şi jigniri de către Marcel Toader, dar şi de alte persoane. Din păcate, acest scandal i-a provocat multă suferinţă şi i-a afectat imaginea pe ambele planuri, şi pe cel personal, dar şi pe cel profesional. Mama Mariei putea să moară. Starea ei de sănătate s-a agravat în acest timp. Ne vom prezenta cu dovezi şi martori”, a declarat o persoana apropiata Mariei Constantin pentru click.ro.

În luna noiembrie anului trecut, mama Mariei Constantin a ajuns de urgență la spital. Femeia a fost ținută la terapie intensivă și stabilizată cu greu de medici. Se pare că problemele dintre Marcel Toader și fiica ei au dărâmat-o pe aceasta.