A găsit leacul pentru problemele de sănătate și iubește din nou. Mihaela Borcea, cu fetele și iubitul la munte. Fostul soț va fi luat prin surprindere să vadă imaginea:

Vedeta are grijă mai mult ca oricând de sănătatea sa. Mihaela Borcea a găsit leacul pentru a avea energia necesară pentru a doua zi.

Mihaela Borcea s-a confruntat în ultimii ani cu mai multe probleme de sănătate. Totul a început în 2011, atunci când a fost la un pas de moarte, în urma unei intoxicații cu mercur. Vedeta a urmat fel de fel de tratamente costisitoare și a făcut multe drumuri la cabinetele medicilor. A scăpat cu bine de respectiva afecțiune, dar sănătatea i-a jucat în continuare feste. Mihaela nu a fost ferită de stări accentuate de oboseală, dar și de alte afecțiuni.

Ce-i drept, fosta soție a lui Cristi Borcea este și o femeie de afaceri extrem de energică și nu de puține ori a pus problemele avute pe seama acestui lucru. De ceva timp, vedeta a găsit un remediu pentru a începe ziua plină de energie și pentru a avea un somn relaxant. Mai precis, aceasta apelează la reflexologie. Nu de puține ori, Mihaela Borcea face o prioritate din masajul tălpilor picioarelor în fiecare seară, înainte de culcare. Vedeta a simțit pe propria-i piele cum e să scape de stresul din ziua respectivă, dar și de blocajele energetice din corp. Mai mult, ea și-a sfătuit și amicele să apeleze la această metodă, care ajută totodată și la îmbunătățirea oxigenării corpului, respectiv la eliminarea toxinelor care accentuează oboseala.

Ca-n fiecare an, Mihaela Borcea a preferat să petreacă în afara Capitalei, aceste zile. Vedeta a ales ca destinație Poiana Brașov. Ea a fost însoțită de un grup de prieteni, printre care s-a aflat și cel despre care s-a zvonit că aceasta ar avea o relație. Lucru pe care însă vedeta nu l-a confirmat niciodată.